vrijdag 21 februari 2014

Dé must-haves van Vlieger & Vandam

De mensen die mij op instagram volgen, hebben het waarschijnlijk al meegekregen. Vorige week belandde ik namelijk in bag heaven, oftewel de sample sale van Vlieger & Vandam. Sample sale betekent natuurlijk een overgebleven lading van de vorige collectie, maar dat maakt voor de liefhebber weinig verschil. Een Vlieger & Vandam tas is tijdloos en voor (bijna) elke gelegenheid te gebruiken.

Voor de mensen die Vlieger & Vandam nog niet kennen:

Vlieger & Vandam is een Nederlands designduo die in 2004 het gelijknamige accessoirelabel opstartte. Wellicht ken je ze wel van de wereldbekende 'Guardian Angel' collectie: de eerste tassenlijn waarin de contouren van pistolen en messen zijn getekend. Het duo probeert met hun designs bepaalde thema's bespreekbaar te maken. The Guardian Angel collectie is daar een goed voorbeeld van. Deze lijn werd namelijk ontwikkeld als reactie op het toenemende geweld binnen onze maatschappij aangedikt door de media. Het label heeft een klassieke en tijdloze uitstraling met een edgy twist. ''De tassen zijn heel erg back to basic, maar juist door de detaillering onderscheidt het label zich.'' Plus het grootste gedeelte van de collectie is uniseks, dus je vind er zowel mannen als vrouwen accessoires. De tassen zijn ook opgemerkt door celebrities. Zo zijn onder andere Rihanna, Rita Ora en Agyness Deyn met de tassen gespot.


















Hieronder een kleine impressie van hoe de sample sale eruit zag:

















Voor de grote fan staat de nieuwe voorjaarscollectie ook al online (klik). De collectie bestaat uit opvallende en contrasterende kleuren en out of the box dessins, zoals de handbeschilderde tassen met verfspat dessins. Mijn favoriet is toch een gouwe ouwe, maar dan is een nieuw jasje. De 'Guardian angel' backpack wil ik zo snel mogelijk in mijn armen sluiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten