maandag 3 maart 2014

Best-dressed men at the 2014 Oscar Awards

Vannacht was het zo ver. Hollywood stond weer in de middelpunt van de belangstelling voor De 86ste annual Academy Awards. Dit is naast Fashion Week toch zeker wel één van de hoogtepunten voor elke modeliefhebber. Hier komen fabuleuze couture jurken samen en paraderen de mannen in hun prachtige maatpakken. Ook dit jaar waren er weer een aantal modeflaters, maar gelukkig ontpopte sommige acteurs zich ook als ware style iconen. Hieronder een aantal van mijn favoriete outfits.


Dit is zeker mijn favoriete looks van de avond. Acteur en zanger Jared Leto onderscheidde zich namelijk van alle zwarte kostuums door een prachtige zwart/wit outfit te dragen van Saint Laurent gecombineerd met een bordeaux rode bow-tie. 


Zac Efron hield het simpel door zich te hullen in een klassiek zwart kostuum van Calvin Klein met skinny tie.

 
Kevin Spacey liet zien dat fashion geen houdbaarheidsdatum kent. Deze 54 jarige acteur, bekend van de serie House of Cards, maakte zijn opmars in een navy blauw kostuum van Burberry. 


Sing and song writer Pharrell Williams wou van zijn Lanvin outfit iets origineels maken. Zo liep hij de rode loper over in een korte broek in plaats van een pantalon. You hate it or you love it. Pharrell heeft in ieder geval een statement gemaakt, want zijn broek heeft een eigen Twitteraccount gekregen: @PharrellShorts.



Deze foto wilde ik jullie niet ontnemen. Amerikaanse televisiepresentator en komiek Jimmy Kimmel wou een statement maken door zijn dagelijkse casual kloffie aan te trekken. Bewaar die maar lekker voor thuis op bank ;).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten